HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen
diamantschijf 350mm universeel
diamantschijf steenzaagmachine
3x diamantschijf kluspakket
CARAT BOORSET A-2031 + MASTER BOREN SET + S-1803X STATIEF
banner3
Dozenboor beton 82mm
banner1
banner2
Diamantschijf 125mm tegels
Carat toolsAanbieding van de week

VRAAG ONZE SPECIALISTEN

WhatsApp naar 06 392 43 680

GRATIS VERZENDING 

  Bij bestellingen boven de € 50,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Diamantschijf TegelsDiamantschijf Tegels

Bij Diamantzaagbladen.nl bieden wij een uitgebreide selectie diamantschijven speciaal ontworpen voor het zagen van tegels. Onze diamantschijven zijn van de hoogste kwaliteit en bieden nauwkeurige zaagsneden voor verschillende tegelmaterialen.

Onze Diamantschijf Tegels Professioneel is perfect voor professioneel tegelzaagwerk. Deze schijven, verkrijgbaar in de diameter 115mm en 125mm, zijn extra dun en bieden fijn en precies zaagwerk. Geschikt voor nat en droog zagen van keramische wandtegels, vloertegels, natuursteen, graniet en marmer.

Voor een fijne zaagsnede bij tegels hebben wij de Diamantschijf Tegels SC660. Met een gesloten rand en bronzen binding met hoge diamantconcentratie zorgt deze schijf voor een zuivere zaagsnede. Ideaal voor tegels, dun graniet, marmer, keramiek en glas.

Ook bieden wij de Diamantschijf Tegels Turbo Fine Cut met gesloten turborand. Deze schijf, beschikbaar in diverse diameters, zorgt voor snelle en zuivere zaagsneden bij natuursteen, graniet, kunststeen, keramiek, dakpannen, beton en algemene bouwmaterialen.

Vertrouw op de kwaliteit en prestaties van onze diamantschijven voor tegels. Bij Diamantzaagbladen.nl bieden we hoogwaardige gereedschappen en uitstekende service. Ontdek ons assortiment en kies de juiste diamantschijf voor uw tegelzaag project.

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamantzaagbladen.nl

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamantzaagbladen.nl

Diamantzaagbladen.nl levert zeer goede kwaliteit diamantschijven.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamantzaagbladen.nl

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!