HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen

Bedrijfsgegevens

Diamantzaagbladen.nl is dé specialist op het gebied van diamantgereedschappen. Met onze jarenlange ervaring in de branche, zijn wij toonaangevend in het leveren van hoogwaardige diamantzaagbladen voor diverse zaagwerkzaamheden.

Ons team bestaat uit gepassioneerde en deskundige professionals die graag de beste oplossingen bieden voor uw zaagwerk. Of u nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, wij staan klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het kiezen van het juiste diamantgereedschap voor uw specifieke project.

Bij Diamantzaagbladen.nl begrijpen we dat de kwaliteit van uw gereedschap van essentieel belang is voor de kwaliteit van uw werk. Daarom werken we alleen met de beste producenten van diamantgereedschappen en -accessoires. We bieden een breed assortiment aan producten, van diamantzaagbladen en diamantboren tot dozenboren en komschijven.

Maar we zijn meer dan alleen een leverancier van diamantgereedschap. We bieden ook uitstekende klantenservice en advies op maat. Onze deskundige medewerkers zijn altijd beschikbaar om u te helpen bij het kiezen van het juiste diamantgereedschap en om eventuele vragen te beantwoorden.

Bij Diamantzaagbladen.nl zijn we er trots op om onze klanten hoogwaardige diamantgereedschappen en uitstekende service te bieden. Onze missie is om u te voorzien van het juiste gereedschap, zodat u uw werk efficiënt en nauwkeurig kunt uitvoeren.


Onderdeel van Diamondandtools.com

Diamantzaagbladen.nl en Onlineboren.nl, twee vooraanstaande entiteiten op het gebied van gereedschappen, maken deel uit van het grotere geheel van Diamondandtools.com. Diamantzaagbladen.nl, gespecialiseerd in hoogwaardige diamantgereedschappen, biedt een uitgebreide selectie van zorgvuldig vervaardigde gereedschap die uitblinken in precisie en duurzaamheid.

OnlineBoren.nl, een andere dochteronderneming van Diamondandtools.com, richt zich specifiek op innovatieve booroplossingen. Het assortiment boren van Onlineboren.nl is ontworpen om aan de diverse behoeften van professionals en klussers in de bouw- en constructie-industrie te voldoen. Met aandacht voor prestaties en betrouwbaarheid biedt Onlineboren.nl geavanceerde boortechnologieën voor diverse materialen.

Beide merken, Diamantzaagbladen.nl en OnlineBoren.nl, zijn trots onderdeel te zijn van de overkoepelende groep Diamondandtools.com. Deze groep staat bekend om haar toewijding aan hoogwaardige gereedschappen en blijft een betrouwbare partner voor vakmensen die streven naar uitmuntendheid in hun bouwprojecten.


Klantenservice via WhatsApp

WhatsApp naar 0639243680

Voeg 06 39243680 toe aan de contactlijst van je

smartphone en je kan ons via WhatsApp nog sneller bereiken.


BTW nummer: NL003401160B20

KvK nummer: 80177824


IBAN: NL92KNAB0503944580

BIC: KNABNL2H

URL: www.diamantzaagbladen.nl

Mail: info@diamantzaagbladen.nl

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamantzaagbladen.nl

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamantzaagbladen.nl

Diamantzaagbladen.nl levert zeer goede kwaliteit diamantschijven.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamantzaagbladen.nl

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!