HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen
diamantschijf 350mm 2x
3x diamantschijf kluspakket
diamantschijf 350mm universeel
5x diamantschijf 180mm
De ultieme 125mm diamantschijf voor beton / gewapend beton
diamantschijf 300mm tegels
Carat toolsAanbieding van de week

VRAAG ONZE SPECIALISTEN

WhatsApp naar 06 392 43 680

GRATIS VERZENDING 

  Bij bestellingen boven de € 50,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Voegenschijven


Verschillende voegenschijven

Bij diamantzaagbladen.nl vind je een ruime keuze aan hoogwaardige voegenschijven, die beschikbaar zijn in verschillende categorieën. Onze voegenschijven zijn ontworpen om voegen efficiënt en nauwkeurig te verwijderen uit metselwerk, beton, harde vloeren en cementdekvloeren. Hieronder vind je een overzicht van onze verschillende categorieën voegenschijven:

1.     Voegenschijf Abrasief: Deze voegenschijf is geschikt voor het uitfrezen van voegen in metselwerken. De voegenschijf abrasief is voorzien van slijpsegmenten die zorgen voor een snelle en efficiënte verwijdering van voegen.

 

2.     Diamant Voegenschijf Premium: Deze hoogwaardige voegenschijf is voorzien van diamanten, wat zorgt voor een langere levensduur en snellere prestaties. De diamant voegenschijf premium is geschikt voor het uitfrezen van voegen in metselwerken.

 

3.     Voegenschijf Beton V-schijf: Deze voegenschijf is speciaal ontworpen voor het repareren van barsten, scheuren in beton. De V-vormige schijf zorgt voor een efficiëntere verwijdering van de voegen, terwijl de schijf zelf minder slijtage ondervindt.


4.     Voegenschijf voor Harde Vloeren: Deze voegenschijf is speciaal ontworpen voor het uitfrezen van voegen in beton, (Harde) kalkzandsteen en harde vloeren. De voegenschijf voor harde vloeren is voorzien van een hoogwaardige diamantlaag, wat zorgt voor een snelle en efficiënte verwijdering van de voegen.

 

5.     Voegenschijf voor Cementdekvloeren: Deze voegenschijf is speciaal ontworpen voor het uitfrezen van voegen in zachte en middelharde cementdekvloeren. De voegenschijf voor cementdekvloeren is voorzien van een speciale binding die zorgt voor een langere levensduur en efficiëntere prestaties.

Kortom, bij diamantzaagbladen.nl vind je een ruime keuze aan voegenschijven, die geschikt zijn voor diverse toepassingen. Bekijk ons assortiment voegenschijven op onze website en kies de perfecte schijf voor jouw klus.

 

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamantzaagbladen.nl

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamantzaagbladen.nl

Diamantzaagbladen.nl levert zeer goede kwaliteit diamantschijven.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamantzaagbladen.nl

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!