HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen
zomer deal
zomer deal 2
diamantschijf 350 2x +betonboren
10 diamantschijf
3x diamantschijf kluspakket
dozenboor beton
Carat toolsAanbieding van de week

VRAAG ONZE SPECIALISTEN

WhatsApp naar 06 392 43 680

GRATIS VERZENDING 

  Bij bestellingen boven de € 50,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Diamant pads


Diamant pads

Diamant pads worden vaak gebruikt in combinatie met een opname schijf voor de haakse slijper en de haakse slijper voor het schuren en polijsten van oppervlakken. Deze krachtige combinatie zorgt voor een snelle en efficiënte manier om materialen zoals beton, steen, marmer en graniet te bewerken.

Bij Diamantzaagbladen.nl bieden we verschillende soorten diamant pads aan, verdeeld over twee categorieën: diamant pads droog en diamant pads nat. Diamant pads droog zijn ideaal voor het schuren en polijsten van oppervlakken zonder water, terwijl diamant pads nat gebruikt kunnen worden met water om de levensduur van de pads te verlengen en stofvorming te verminderen.

Naast de keuze tussen droge en natte diamant pads, bieden we ook diamant hand pads aan. Deze pads zijn handig voor het bewerken van moeilijk bereikbare plekken en kleine oppervlakken.

Bij het kiezen van de juiste diamant pads is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de pads. Bij Diamantzaagbladen.nl bieden we diamant pads aan in twee verschillende diameters: 100mm en 125mm. Zo heb je altijd de juiste maat voor jouw project.

Onze diamant pads zijn van hoge kwaliteit en gaan lang mee. Ze zijn ontworpen om een ​​professioneel resultaat te leveren en zijn geschikt voor zowel de doe-het-zelver als de professionele gebruiker. Bekijk ons assortiment diamant pads en vind de juiste pads voor jouw project!

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamantzaagbladen.nl

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamantzaagbladen.nl

Diamantzaagbladen.nl levert zeer goede kwaliteit diamantschijven.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamantzaagbladen.nl

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!