HomeMijn AccountWinkelwagenAfrekenen
diamantschijf 350mm 2x
3x diamantschijf kluspakket
diamantschijf 350mm universeel
5x diamantschijf 180mm
De ultieme 125mm diamantschijf voor beton / gewapend beton
diamantschijf 300mm tegels
Carat toolsAanbieding van de week

VRAAG ONZE SPECIALISTEN

WhatsApp naar 06 392 43 680

GRATIS VERZENDING 

  Bij bestellingen boven de € 50,-

 VEILIG ONLINE BETALEN


Diamantboren 1 1/4UNC aansluiting


Diamantboren 1 1/4UNC aansluiting

Welkom bij Diamantzaagbladen.nl! In onze categorie Diamantboren met een 1 1/4UNC aansluiting vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige diamantboren voor zowel natboren als droogboren. Graag stellen wij onze twee categorieën aan u voor.

In de categorie Diamantboren (1.1/4"), natboren, ontdekt u onze hoogwaardige diamantboren met een 1.1/4" aansluiting. Deze boren zijn speciaal ontworpen voor nauwkeurig en efficiënt boren in materialen zoals beton, gewapend beton, harde steensoorten, steen, graniet en natuursteen. Met hun lasergelaste segmenten bieden ze duurzaamheid en uitstekende boorprestaties.

In de categorie Diamantboren (1.1/4"), droogboren, vindt u onze hoogwaardige diamantboren met een 1.1/4" aansluiting. Deze boren zijn ideaal voor moeiteloos droogboren in kanaalplaten, (gewapend) beton, bakstenen en algemene bouwmaterialen. Ze zijn ontworpen om te werken met een diamantboormachine met soft-klop functie en kunnen gecombineerd worden met een stofzuiger voor stofvrij werken.

Of u nu op zoek bent naar natboren of droogboren, onze diamantboren met 1 1/4UNC aansluiting bieden de duurzaamheid, precisie en efficiëntie die u nodig heeft. Voeg deze hoogwaardige diamantboren toe aan uw gereedschapscollectie en bereik perfecte resultaten in uw boorprojecten.

Bij Diamantzaagbladen.nl staan we klaar om u te voorzien van hoogwaardig gereedschap voor al uw zaag- en boorbehoeften. Bekijk vandaag nog ons assortiment in de categorie Diamantboren met een 1 1/4UNC aansluiting en ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van onze diamantboren voor natboren en droogboren!

Levertijd

Wij streven er naar om de bestelde producten binnen 1-3 werkdagen bij u in huis te hebben.

Klantenservice

E-mail: info@diamantzaagbladen.nl

Klantenservice via WhatsApp
WhatsApp naar 0639243680

Volg ons opDiamantzaagbladen.nl

Diamantzaagbladen.nl levert zeer goede kwaliteit diamantschijven.

Heeft u hulp nodig of wilt u meer informatie over één van onze producten, neem dan contact op via WhatsApp of e-mail naar info@diamantzaagbladen.nl

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze!